title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

Ionian Sailing, Ποιοί είμαστε...


Καλωσορίσατε στην Ionian Sailing!


Η Ionian Sailing διαθέτει ένα πολυτελές σκάφος, πλήρως εξοπλισμένο για τη δική σας αξέχαστη πλοήγηση στα νησιά του Ιονίου πελάγους.

sailing_boat_1

Το σκάφος μας έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου τη δική σας άνεση!

Διαθέτει τρεις καμπίνες χωρητικότητας δύο ατόμων η καθεμιά, με πλήρη κλιματισμό εκ των οποίων είναι δυο 'Standard' και μία πολυτελή 'Lux' καμπίνα ιδανική για ζευγάρια! Παρέχει DVD-player, cd-player, τηλεόραση, υπολογιστή και πρόσβαση στο internet.

Διαθέτει ακόμα τέντες ηλιοπροστασίας και ειδικά προσαρμοσμένα μαξιλάρια για ηλιοθεραπεία, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τον υπέροχο ήλιο του Ιονίου όλη την διάρκεια της ημέρας!

Ο έμπειρος skipper του σκάφους μας θα είναι εκεί για να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες! Αποστολή του είναι να σας καθοδηγεί με ασφάλεια και άνεση στους καλύτερους για εσάς προορισμούς, να σας συμβουλεύει και να σας εξυπηρετεί έτσι ώστε να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση των διακοπών!

Ο σταθμός εκκίνησης των διακοπών σας έγκειται καθαρά στη δική σας επιλογή, όπως επίσης και η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε.
Διαθέτοντας το χώρο, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς μας σκάφους προσφέρουμε ιδανικές διακοπές για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια!

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση