Ακυρώσεις

Για τυχόν ακύρωση, πρέπει να μας ενημερώσετε με email .

  1. Μέχρι και τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης σας, η προκαταβολή επιστρέφεται στο σύνολό της, μειωμένη κατά 10%, (έξοδα διαχείρισης). Για παράδειγμα αν η τιμή ναύλου είναι 4000 ευρώ η προκαταβολή είναι 1200 ευρώ . Θα επιστραφούν 1200-120=1080ευρώ.
  2. Ένα μήνα πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής. Βάση του προηγούμενου παραδείγματος εδώ θα επιστραφούν 1200-600=600ευρώ.
  3. Λιγότερο από ένα μήνα από την ημερομηνία αναχώρησης, δεν γίνεται καμία επιστροφή.

Προσωπικές ευθύνες

Από τους επιβάτες:

Ένα ιστιοφόρο προσφέρει περιορισμένους χώρους σε σχέση με το σπίτι σας.
Ένα ομαδικό πνεύμα καλής συνεργασίας και σεβασμού προς τους άλλους, είναι ουσιαστικής σημασίας για την ευχάριστη διαβίωσή σας στο σκάφος και την ασφάλειά σας.

Από εμάς:

Εάν λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ή λόγω ατυχήματος το συμφωνηθέν σκάφος δεν είναι αξιόπλοο ή διαθέσιμο την συμφωνηθείσα ημερομηνία, διατηρούμε το δικαίωμα να σας προσφέρουμε ένα παρόμοιο σκάφος σε μήκος και χώρους διαμονής (καμπίνες).
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα είναι επαρκής λόγος για επιστροφή χρημάτων, ακύρωση του ναύλου ή απαίτηση αποζημίωσης.

Αλλαγή ημερομηνίας από τον ναυλωτή

  • Ισχύουν οι όροι των ακυρώσεων. Αλλά, πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις νέες ημερομηνίες σας, εφόσον δεν συμπίπτουν με ανειλημμένες υποχρεώσεις μας.
  • Θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια, για να μειώσουμε τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από τυχόν ακύρωσή σας, στις χρονικές προθεσμίες που αναφέρονται ανωτέρω.

Ασφάλεια

Όλα τα σκάφη που σας προτείνουμε είναι ασφαλισμένα κατά παντός κινδύνου, σοβαρό ατύχημα στο πλήρωμα εν πλω, θαλάσσια ρύπανση.
Συνιστούμε, να κάνετε μια συμπληρωματική ταξιδιωτική ασφάλιση ( ταξιδίου, ακύρωσης,...) για τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας με κόστος περίπου 2-3% επί του συνόλου του ναύλου. http://www.e-skipper.com/skipper/index.asp?x_id=395&sfx=uk

Τι να φέρετε μαζί σας

Δίπλωμα ιστιοπλοΐας (αν υπάρχει), αδιάβροχο άνορακ ή ελαφριά νιτσεράδα, μαλακά παπούτσια σκάφους (όχι χοντρά σπορτέξ ), αντηλιακή προστασία, λίγα ρούχα ελαφρά και άνετα, είδη μπάνιου, φωτογραφική. Όλα αυτά σε ένα σάκο μαλακό ΟΧΙ σκληρή βαλίτσα

Ναύλωση σκάφους με καπετάνιο για εβδομαδιαίο ναύλο

Είναι η επιλογή που προτείνουμε και έχουμε τιμολογήσει.

Σ' αυτή την επιλογή δεν ζητείται χρηματική εγγύηση και δεν γίνεται check-in & check-out. Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες ναύλωσης σκάφους και την φροντίδα του. Καπετάνιος θα είναι κάποιος επαγγελματίας ή ο ίδιος ο πλοιοκτήτης. Έχει όλες τις ευθύνες και φροντίδες του σκάφους, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς μ' αυτά στο ταξίδι σας. Έχει πάντοτε ανάγκη την καλή συνεργασία σας στο δύσκολο έργο του. Μπορείτε να συμμετέχετε όσο θέλετε στις ναυτικές δραστηριότητες και ν' αποκτήσετε εμπειρίες σε σύντομο χρόνο, εύκολα και σίγουρα. Επί πλέον ο καπετάνιος θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δύσκολα μόνοι σας θ' ανακαλύψετε, και σε μια δύσκολη στιγμή, έχει τις γνώσεις και την πείρα να πράξει το καλύτερο.

Εναλλακτικές δυνατότητες ναύλωσης

1.Ναύλωση με την καμπίνα:

Αυτή η επιλογή απευθύνεται συνήθως σε μόνα άτομα, ζευγάρια ή μικρές παρέες. Είναι ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος για ταξίδια και διακοπές με ιστιοφόρο. Δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες ναύλωσης, δεν έχετε ευθύνες και φροντίδες του σκάφους. Ναυλώνετε μια καμπίνα αν είστε ζευγάρι, ή αν είστε μόνος(η), μοιράζεστε την καμπίνα με άλλο άτομο του ιδίου φύλου, ή μόνος (η) σε μονή κουκέτα. Με αυτή την επιλογή, συμμετέχετε σε οργανωμένα ταξίδια και μπορείτε να επιλέξετε την διαδρομή που επιθυμείτε .Τα λιμάνια επιβίβασης- αποβίβασης συνήθως έχουν εύκολη πρόσβαση από τον Πειραιά ή αεροπορικώς. Η τιμή της συμμετοχής σας περιλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα του σκάφους .

2.Ταξίδια μονής κατεύθυνσης (one way):

Με αυτή την επιλογή ξεκινάτε το ταξίδι σας από ένα λιμάνι και στο τέλος του ταξιδιού αφήνετε το σκάφος σε άλλο λιμάνι. Μπορείτε λοιπόν να καταλήξετε σε διαφορετικό προορισμό από το λιμάνι αναχώρησής σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαδρομές με ανοιχτές πλεύσεις, οι οποίες είναι καλοτάξιδες και πιο ευχάριστες. Τα ταξίδια μονής κατεύθυνσης έχουν πρόσθετο κόστος 150-700 € (ποικίλλει αναλόγως αποστάσεων). Η τιμή αυτή περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του σκάφους στο λιμάνι αναχώρησης, την αμοιβή και εισιτήρια του καπετάνιου και του βοηθού, και τα καύσιμα.

3.Ναύλωση σκάφους με την ημέρα και μεγαλύτερη των δυο βδομάδων.

Αυτές οι επιλογές προσφέρονται όπως και οι προηγούμενες κατόπιν συνεννόησης.

Καθαριότητα

Ο καπετάνιος δεν ασχολείται με την καθαριότητα ή το μαγείρεμα. Αυτά αποτελούν υποχρεώσεις του πληρώματος, ή μιας hostess η οποία κοστίζει ±100 € την ημέρα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση