Σε ποιον απευθύνονται οι διακοπές που προσφέρουμε;...


Οι διακοπές σας με το σκάφος μας θα είναι μοναδικές, όπως κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε, είτε με την οικογένεια σας, είτε με μια παρέα φίλων είτε ως ζευγάρι!


Οικογένειες

family

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι δραστηριότητες που παρέχει το σκάφος μας απασχολούν μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά ψυχαγωγούνται με τα θαλάσσια παιχνίδια, την κολύμβηση στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και το ψάρεμα ενώ οι ενήλικες απολαμβάνουν το φαγητό τους και το ποτό τους μέσα σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα!
Μικροί και μεγάλοι ενημερώνονται για τη ζωή στο σκάφος, το πρόγραμμα πλοήγησης και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Τα βράδια στα λιμάνια δίνουν την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να απολαύσει τη βόλτα της σε κάθε νησί!


coupleΖευγάρια

Το σκάφος μας είναι ιδανικό και για ζευγάρια. Μέσα σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σαν να βρίσκονται στο δικό τους σκάφος.
Προσφέρεται εξαιρετικά για γαμήλια ταξίδια, επετείους γάμων ή οποιαδήποτε άλλη ξεχωριστή για εσάς περίσταση, από γενέθλια έως πρόταση γάμου!


Νέοι και έμπειροι ιστιοπλόοι

skipper

Εάν πάντα ονειρευόσασταν τον εαυτό σας σε μια κρουαζιέρα πολυτελείας με ιδιωτικό σκάφος, ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!
Σε περίπτωση που βρίσκεστε πρώτη φόρα σε διακοπές με ιδιωτικό σκάφος μπορείτε να απολαύσετε την ασφαλή πλοήγηση του επαγγελματία skipper απολαμβάνοντας το ταξίδι είτε να συμμετέχετε κι εσείς μαθαίνοντας οτιδήποτε θελήσετε για τον χειρισμό και τη ζωή στο σκάφος.
Αν, πάλι είστε έμπειροι ιστιοπλόοι ο skipper μπορεί να αφήσει σε εσάς τον έλεγχο του σκάφους και να απολαύσετε πιο άμεσα το ταξίδεμα και την ιστιοπλοΐα, έχοντας πάντα δίπλα σας την βοήθεια του επαγγελματία skipper που διαθέτει το σκάφος για εσάς! 
Διαφήμιση
Διαφήμιση